Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuoron kuulumisia

Kuten kaikki muutkin kansalaisopiston harrastukset ovat alkaneet ja pääsemme Laulumajalle iloisen veljesjoukon kesken viettämään laatuaikaa. 

Kuoronjohtajana aloittaa Maria Kujanpää, jolla on varmasti meille paljon uutta annettavaa. Marian ammattitaito ja kokemus eri kuorojen kanssa on meille tervetullutta ja tarpeellista. 

Mielenkiinnolla odotamme kuinka perinteisen mieskuoromusiikin lisäksi ukoille taipuu jokin uusi musiikki. Odotukset ovat korkealla niin meillä kuin varmaan Mariallakin :)

Kuoron vahvuus on ikääntyvien miesten myötä laskenut ja siksi kaipaisimme kipeästi uusia laulajia joukkoomme. Ikävä kyllä niin kuorolaulu kuin muukaan yhdistystoiminta ei kiinnosta nykyään ihmisiä.

Jos yhtään tunnet kiinnostusta laulaa miesten kanssa porukassa niin tule rohkeasti mukaan. 

Meidät löytää myös Facebookista ja linkki löytyy tuolta sivun alalaidasta kuten muutkin yhteystiedot. Tulkaahan klikkaamaan ja seuraamaan meidän tekemisiämme...

Hyvää kevään odotusta kaikille kuoromusiikin ystäville!

 

 

Laululeirillä

Kuoro vietti lokakuisen lauantaipäivän Västilän Voimantalolla harjoittelun merkeissä.

Harjoittajaksi ja ohjaajaksi saimme eläkkeellä oleva  Messukylän kanttorin,  diplomilaulaja, dir.cant. Seppo Naarajärven. Paikalla olikin kiitettävästi lähes koko kuoro ja päivä oli tehokas hyvän vetäjämme ansiosta. Stemmat alkoivat soimaan jo lähes kuorolta kuulostavasti. Päivän päätteeksi sihteerimme Jyrki Tuomaala oli lämmittänyt talon saunan joten kotiin poistui puhtaita sointuja ja miehiä....

 

 

 

Oriveden Mieslaulajat Leevi Madetoja-mieskuorokilpailussa

Tampere-talossa järjestettiin 18.4.2015 kuudennet Leevi Madetoja-mieskuorokilpailut.

Oriveden Mieslaulajat voitokkaana konsertissa..Oriveden Mieslaulajat voitokkaana konsertissa..

Oriveden Mieslaulajat osallistuivat katselmussarjaan jossa mukana oli 8 kuoroa.  Esitimme kolme kappaletta tuomaristolle: Kaunehin maa pakollisena Madetoja-sävellyksenä sekä Matti J. Raution sävellykset mieslaulajille: Tien Mutkassa ja Lemminkäisen Rukous. 

Tuomariston palaute oli positiivinen ja kannustava, erityisesti he pitivät kuoronjohtajan omalle kuorolleen säveltämistä ja sovittamista kappaleista.

Yllätykseksemme saimme kutsun esiintyä ainoana katselmussarjan kuorona gaalakonserttiin jossa esitimme Lemminkäisen Rukouksen.  

Matti J. Rautio palkitsemistilaisuudessaMatti J. Rautio palkitsemistilaisuudessaPalkintoseremonioiden yhteydessä saimmekin sitten varsinaisen jytkyn kun tuomaristo oli päättänyt palkita kuoromme kunniamaininnalla hyvästä esityksestämme. Lisäksi tuomariston puheenjohtaja puheessaan kannusti kuorojohtajia rohkeasti säveltämään omaa musiikkia kuoroilleen.

Mahtava päätös tälle keväälle, kiitokset kuorolaisille hienosta työstä ja aktiivisuudesta!!